Brzi browniesi za prste polizati

Martina Milotic

brownies

Sastojci:

200 g čokolade

175 g maslaca

140 g šećera

130 g glatkog brašna

3 jaja

Postupak:

Čokoladu i maslac rastopiti pa dodati ostalim sastojcima. Miješati ili miksati dok se ne dobije glatka, gusta smjesa. Peći 30-35 min na 200 stupnjeva. Poslužiti toplo uz sladoled od vanilije.

Browniesi mogu biti autentično “vaši” ako im dodate maline ili jagode, bademe ili lješnjake, šlag… Možete i dodati nešto više šećera ili još malo smanjiti količinu, ovisno o ukusu.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>