Sladoled za djecu – brz, zdrav i bez šećera

Martina Milotic

Sastojci:

1 jogurt (+slatko vrhnje po želji)

2 banane

agavin sirup

voće po želji

shutterstock_96847000[1]

Postupak:

Jogurt, banane, agavin sirup i sezonsko voće dobro izmiksajte. Za kremastiji okus polovicu jogurta možete zamijeniti tučenim slatkim vrhnjem, a izvan sezone možete upotrijebiti i smrznuto voće.

Tako dobivenu smjesu razdvojite u posudice i stavite u zamrzivač preko noći ili na nekoliko sati, dok se dovoljno ne smrzne. Sladoled će biti još ukusniji ako ga svako toliko lagano izmiješate, a ako ga ulijevate u plastične posudice u sredinu možete staviti i drveni štapić i dobiti sladoled na štapiću.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>