Dječje kulinarske radionice u ozbiljnoj zezaonici Kupid

Categories:Dijete Prehrana
admin

Ukoliko vam se internetsko štivo svodi na tekstove Kako prokrijumčariti povrće u obrok koje će moje dijete pojesti i glavna vam je preokupacija nagovoriti dijete da uživa u cvjetači, a to baš ne funkcionira kako biste htjeli, najveselija dječja kuhinja u gradu Sana Culina ima rješenje za vas – vesele i zdrave dječje kulinarske radionice u ozbiljnoj zezaonici Kupid.

Radionice se održavaju pod vodstvom diplomirane nutricionistice Mirjane Matulić, a vaši će najmlađi moći uživati u zdravim obrocima tokom subote i nedjelje, 18. i 19. listopada u periodu od 10.00 do 10.45 sati. Sana Culina pripremila je za njih prave male poslastice, pa će tako u subotu vaši mali kuhari pripremati vesele i zdrave sendviče, dok će u nedjelju uživati u desertu – slatkim i zdravim pikulicama. Uz ovu pripremu fine hrane, dobra je zabava zagarantirana, jednako kao i učenje o zdravim namirnicama i blagodatima raznovrsne prehrane. Namirnice će najmlađi, uz puno igre i smijeha, pretvarati u najslasnije delicije, a na radionicama mogu sudjelovati i roditelji.

Zabavno edukativni centar Kupid, u Arena Centru, mjesto je koje su njeni vlasnici Doris Pinčić Rogoznica i Robert Kurbaša zamislili kao ozbiljnu zezaonicu, malo utočište za djecu i roditelje, koje nudi pregršt raznolikih aktivnosti – tematske rođendane, dramski studio za djecu i roditelje, vježbaonicu za mame i bebe, ali i jednostavno čuvanje djece. Vrijeme provedeno u Kupidu sve nas treba podsjetiti da u djecu, ali i u sve naše odnose, ulažemo ljubav i energiju, i da svaki dan volimo manje nego sutra, a više nego jučer.

Svi zainteresirani roditelji, bake i djede, tete, ujne, ujaci, stričevi, mali kuhari i svi ostali mogu se za radionice i uživanje u slasnim malim zalogajima prijaviti putem e-mail adrese m.matulic@net.hr, voditeljice radionica Mirjane Matulić.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>