Froddo i Bambi – sandale za šareno ljeto

admin

Kad kažemo ljeto, sjetimo se mora, sunca i praznika. A kad čujemo sandale, na pamet nam padnu Froddo i Bambi. Stil, anatomija, fleksibilnost, udobnost i ljubav, glavne su odlike novih kolekcija Froddo i Bambi sandala.

heading_110526-Bambiod32800kn5

Motivi cvijeća, zvijezda i brodova detalji su koji oplemenjuju kolekcije i podsjećaju na Jadransko more, čiste rijeke, jezera te koloristične livade i brežuljke koji krase našu zemlju.

Nove kolekcije predstavljaju odu prirodi – čistoj i netaknutoj, baš onakvoj u kakvoj i nastaju ove cipele. Prekrasne prirodne šume i izvori, čisti zrak, nezagađena tla te pitka voda  utječu na visoku kvalitetu Froddo i Bambi cipela, ali su ujedno i inspiracija dizajnerima za stvaranje živopisnih kolekcija.

Vedre i jarke boje, baš kakve nalazimo u prirodi – žuta, zelena, plava, roza… dominiraju ljetnim kolekcijama.

Boje koje se prelijevaju i kombinacije vrijedne pažnje, garantiraju ludo i nezaboravno ljeto prepuno dobrog raspoloženja. Jer samo jedan pogled na Froddo i Bambi sandale mami osmijeh na usta.

Bambi modeli dostupni su i na web shopu – http:// shop.bambi.hr
Froddo modeli dostupni su i na web shopu – http://shop.ivancica.hr

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>