Kućni fitness za mame, tate i djecu

Martina Milotic

shutterstock_112422365[1]Ljeto se približava ubrzanim tempom, a kako nam “prijeti” skidanje u kupaće kostime, tako se pune teretane, a na ulicama i šetnicama redovito se može sresti sve veći broj trkača, biciklista i rolera.

No kako u svakodnevni tempo koji za zaposlene roditelje uključuje gomilu obveza ubaciti vrijeme za izlazak iz kuće i tjelovježbu? Mnogi roditelji prisiljeni su birati između vremena za sebe i vremena za djecu, no jedan je domišljati tata odbio donositi tu odluku i odlučio je povezati fitness i obitelj – i to uz dvoje male djece.

Brent Kruithof autor je fitness programa koji se odrađuje u vlastitom domu, uz minimalnu pomoć rekvizita i u društvu mališana. U njegovoj obitelji vježbaju svi, a kako se klincima to čini zabavnim i rado kopiraju roditelje, i oni od malih nogu usvajaju zdrave navike i vježbaju.

Kako izgleda fitness za zaposlene roditelje u društvu mališana, pogledajte u videu – možda vas inspirira!

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>