MaMa i beba sretne i zdrave uz Almagea® PRENATAL OMEGA3+

Ana Pejic

Kako bi mame i bebe bile sretne i zdrave, Almagea je izdala posebno pakiranje Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani s Daisy dudom varalicom koja je ujedno i toplomjer.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ pomaže zadovoljiti povećane potrebe trudnica i dojilja za esencijalnim nutrijentima jer su uravnotežena i raznolika prehrana od ključne važnosti prije i tijekom trudnoće kao i za vrijeme razdoblja dojenja. Ovaj inovativan dodatak prehrani, koji u Licaps®DuoCap™ kapsulama s tekućim punjenjem sadrži kompleks vitamina i minerala obogaćen omega-3 masnim kiselinama, folnom kiselinom i željezom, namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

ALMAGEA_PRENATAL_OMEGA3_gDAISY toplomjer duda varalica za bebu

U trenutno dostupnom posebnom pakiranju Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani sve mame od sada će pronaći i koristan proizvod za svoju bebu – dudu varalicu toplomjer DAISY. Riječ je o digitalnom toplomjeru koji se koristi za bebe koje i inače dudaju, pa tako neće ni primijetiti da im se mjeri temperatura. S obzirom da bebe mogu biti vrlo nemirne prilikom mjerenja temperature, duda varalica kao toplomjer vrlo je jednostavna za upotrebu jer će beba prilikom mjerenja temperature biti smirena i neće plakati. Daisy toplomjer duda varalica za bebu u pakiranju s Almagea® PRENATAL OMEGA 3+ kapsulama dolazi u četiri boje: plavoj, crvenoj, žutoj i zelenoj.

Vitamini, minerali i omega-3 masne kiseline za mamu

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ sadrži omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), folnu kiselinu, vitamin B12, vitamin B6, vitamin D, željezo, magnezij i jod. Proizvod osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Dnevni unos od 200 mg DHA za vrijeme trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi. Formulacija je bogata željezom, koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, te zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Posebno pakiranje Almagea PRENATAL OMEGA 3+ dodatka prehrani zajedno s DAISY toplomjerom dudom varalicom dostupno je u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa. Pakiranje sadrži 60 kapsula, a cijena pakiranja zajedno s toplomjerom dudom varalicom iznosi 205,00 kn.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>