Nagradni natječaj: Simbol nariši i u novim Froddo cipelicama zbriši!

Ana Pejic

Pažnja, pažnja! Froddo tim treba pomoć svojih malih kreativaca u osmišljavanju simbola za sportske cipelice! Nacrtajte univerzalni simbol za cure i dečke za sportske, casual cipele i osvojite vrijedne nagrade. Nagradi natječaj traje od 13. do 19. listopada 2016.

Upute:

  • Isprintajte fotografiju sa skicom cipele
  • Djeco, osmislite znak/simbol za svoj najdraži model cool sportskih cipelica
  • Nacrtajte simbol u prazni prostor na cipeli
  • Simbol neka bude jednostavan i jedinstven za cure i dečke
  • Skeniranu ili fotografiranu sliku cipele sa nacrtanim simbolom postavite na Froddo shoes Facebook stranicu ili na Instagram profil uz hastag #FroddoSimbol.
  • Facebook objava treba biti javna, a Instagram profil otključan
cipelaPRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

ČLANAK 1.

Priređivač nagradnog natječaja i opći uvjeti

1.1. Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom Simbol nariši i u novim Froddo cipelicama zbriši! (u nastavku Nagradni natječaj), je Ivančica d.d., Adresa: P. Preradovića 12, Ivanec OIB: 53925646045 (u nastavku Priređivač).

1.2. Nagradni natječaj se priređuje u cilju promocije Priređivačevih proizvoda.

ČLANAK 2.

Trajanje i mjesto provođenja nagradnog natječaja

2.1. Nagradni natječaj se održava u razdoblju od 13. listopada do 19. listopada 2016. na Facebook i Instagram stranicama Priređivača: Froddo shoes

ČLANAK 3.

Pravila

3.1. Pravila Nagradnog natječaja (u nastavku Pravila) bit će objavljena na:

Službenoj Froddo shoes Facebook i Instagram stranici

ČLANAK 4.

Pravo sudjelovanja

4.1. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je imati/otvoriti profil na Facebook-u ili Instagram-u te biti/postati obožavatelj/pratitelj službene stranice Froddo shoes. U nagradnom natječaju se može sudjelovati postavljanjem fotografije na svoj Facebook ili Instagram profil s oznakom javno te uz hastag #FroddoSimbol. Svaki sudionik ima pravo na dostavljanje do 3 različite fotografije. Fotografija mora sadržavati kreativno rješenje – Simbol za Froddo casual, sportsku cipelu ucrtan na za to predviđeno mjesto na cipeli. Pod kreativnim rješenjem Froddo simbola smatra se nacrtan simbol prema vlastitom kreativnom doživljaju. Kupnja nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Dobitnicima nagrada smatrat će se 3 osobe za čije fotografije Priređivač procijeni da su najoriginalnije i najkreativnije. Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Priređivač zadržava pravo isključiti iz natječaja sudionike za koje procijeni da sudjeluju sa lažnim Facebook profilom ili se lažno predstavljaju. Maloljetnici mogu osvojiti i primiti nagradu u prisutnosti svog zakonskog zastupnika te pod uvjetima koje određuju propisi.

ČLANAK 5.

Nagrade

5.1. Nagrade su sljedeće:

1x Froddo poklon bon u vrijednosti od 300, 00 kuna

2x Froddo poklon bon u vrijednosti od 100, 00 kuna

5.2. Dobitnici će biti pravovremeno obaviješteni o preuzimanju svoje nagrade.

5.3. Pobjednici će biti izabrani glasovanjem od strane Priređivača žirija

5.4. Dobitnici nagrada trebat će u roku od tjedan dana poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, broj telefona) Priređivaču kako bi se organiziralo preuzimanje nagrada.

5.5. Sudionici ovog Nagradnog natječaja nemaju pravo zahtijevati druge nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima.

ČLANAK 7.

Rezultati Nagradnog natječaja i preuzimanje nagrade

7.1. Imena dobitnika bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Froddo shoes nakon završetka Nagradnog natječaja u roku 5 (pet) radna dana. Dobitnici nagrade bit će obaviješteni o nagradi porukom putem Facebook ili Instagram profila.

7.2. Nagradno izvlačenje održati će se 19. listopada 2016.

7.3. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

7.4. Dobitnik je suglasan da se njegovo ime sukladno st.1. i st.2. ovog članka objavi.

ČLANAK 8.

Zaštita osobnih podataka

8.1. Sudjelujući u Nagradnom natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, osobito e-mail adresa, pohrane i koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Priređivača.

8.2. Prijavom u Nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Priređivač kao voditelj zbirke osobnih podataka može koristiti i procesirati podatke u svrhu promocije Nagradnog natječaja. Voditelj zbirke osobnih podataka u kojoj se provodi Nagradni natječaj, rukovat će podacima prema standardima koje propisuje Zakon o zaštiti osobnih podataka.

8.3. Podnošenje podataka za ovu Nagradni natječaj je dobrovoljno. U slučaju da sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Priređivaču ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

8.4. Voditelj zbirke osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama.

8.5. Dobitnici nagrada u Nagradnom natječaju izričito su suglasni da Priređivač može koristiti njihovo ime i adresu (navodeći samo grad) u svezi primopredaje nagrade u člancima i reportažama bez ikakvih nadoknada, u svrhu javne obavijesti o rezultatima Nagradnog natječaja.

ČLANAK 9.

Prekid Nagradnog natječaja

9.1. Nagradni natječaj se može prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U tom slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

ČLANAK 10.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>