Najpoznatije japanke Ipanema slave 15. rođendan

Ana Pejic Riha

Ove godine brend Ipanema slavi 15 godina postojanja i 15 godina šarenila, ljetnih zabava, mode i duha Brazila  – koje osjetimo čim uskočimo u svoje japanke Ipanemice.

U najnovijoj kolekciji za ljeto 2016. Ipanema donosi neodoljive modele s animal print gazištem i remenima u različitim bojama. Tu su modeli Ipanema Paradiso, s divljim i cvjetnim uzorcima koji odišu ljeto, Brazilom i ove su sezone apsolutni must have. Za one koji vole nešto jednostavnije, najbolji je izbor model Ipanema Anatomic s jednobojnim gazištem i diskretnim animal print šarama po rubovima.

1e384889-9db1-49f0-bde6-a1e231ede200

Kolekcija Ipanema Kids, namijenjena najmlađima, ove je sezone u znaku Barbie, najpoznatije lutke na svijetu, za djevojčice te autića Hot Wheels, za dječake. Barbie modeli savršeni su za moderne djevojčice koje vole biti u trendu, dok će svi hrabri dječaci, koji vole brze vožnje i automobile, pronaći svoje favorite u Hot Wheels japankama.

Za muškarce je tu nova Rider kolekcija, kreirana za Lifeaholičare. Brend Rider je i ove sezone u duhu slobode, namijenjen onima koji žive život punim plućima i uvijek su spremni za nove izazove. Rider sandale obožavat će svi avanturisti kojima je na prvom mjestu udobna obuća i stabilnost stopala – za što uzbudljivije ljetne pustolovine.

Pratite novosti na Ipanema Hrvatska Facebook stranici!

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>