Video: Ne dajte se prevariti, ovako doista izgleda Božić s bebom

Martina Milotic

shutterstock_118991113[1]

Prije no što ste rodili zasigurno ste zamišljali svoj prvi Božić s bebom. U trudnoći vjerojatno niste mogli odoljeti preslatkom bodiju malog vilenjaka.

Zamišljali ste nasmijanog mališana oduševljenog lampicama i kuglicama, iznenađenje i sreću u njegovom pogledu kada ga tata iznenadi Djedom Božićnjakom, uzbuđenje i sreću kada ujutro pronađe gomilu poklona. Sebe i supruga kako ga zagrljeni promatrate dok se oduševljeno igra, a zatim mu se pridružujete u igri…

U pozadini sviraju “Zvončići” a od refrena do refrena odjekuje zvonki smijeh vaše bebe i vas. U zraku je neka čarolija i miris keksića s cimetom koje ste upravo ispekli.

Ako još niste postali roditelj, slobodno maštajte dalje i prestanite čitati.

Ako ste već roditelj, onda znate da su šanse da sve ispadne baš tako jednake šansama da će se na vašem prozoru noćas pojaviti Petar Pan, posuti vas vilinskim prahom i odvesti u Nedođiju. Možda čak i manje.

Možda su maaalčice pretjerali, ali evo kako, od prilike, najčešće izgleda Božić s bebom – a nekom magijom sve ipak uspije ispasti savršeno. :)

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>