O namaadmin

unnamedMami.hr je nastao na osnovi potrebe trudnica i mladih mama da svoje drugo stanje i prve izazove majčinstva podijele s drugim mamama i stručnim suradnicima iz različitih područja brige o trudnicama i djeci. Trudnoća se s razlogom naziva drugo stanje i Mami.hr će uz puno razumijevanja, informacija i podrške buduće mame voditi kroz sve stadije trudnoće. S razlogom se kaže i “nije se lako nazvati mama” stoga je naša misija pomoći svim mladim mamama u njihovim izazovima majčinstva. Autorica projekta je Mirna Maras, poznato lice iz dječje industrije, koja je svoje poslove ambicije usmjerila primarno u razvoj kvalitetnih sadržaja za trudnice i mame.

Kao trudnica i mlada mama sam konstantno nailazila na izazove čije rješenje sam većinom tražila samostalno preko Interneta. Iskustva mojih prijateljica su slična pa je tako i nastala ideja za pokretanjem projekta koji bi svim trudnicama i mladim mamama bio svojevrsni inreaktivni vodič kroz trudnoću i majčinstvo“, ističe Mirna.

Mami.hr će osim informativnih sadržaja ponuditi i niz pogodnosti mladim mamama, kao i kreativna rješenja za dinamičnu svakodnevnicu.

MaMi klub će biti poveznica između mama i brojnih korisnih proizvoda među kojima će biti zastupljeni najkvalitetniji brandovi iz industrije. Mame će putem raznih zabavnih sadržaja osvajati i posebne popuste i nagrade pa će tako uz prijeko potrebnu dozu opuštanja i virtualnog druženja imati priliku do određenih stvari doći puno jednostavnije i lakše“,navodi Mirna.

Važna misija MaMi.hr portala je i briga za one kojima je pomoć prijeko potrebna pa će tako Mirna Maras povesti mame i partnere projekta prema ispunjenju humanitarnih ciljeva kroz organiziranje akcija prikupljanja sredstava i opreme socijalno ugroženim mamama i institucijama koje vode brigu o mladim majkama i djeci sa specifičnim potrebama.

“MaMi je moj san, projekt kojeg sam godinama željela ostvariti, te vjerujem da ćemo uz pomoć dragih mama i partnera projekta ispuniti našu misiju i cilj”, zaključuje Mirna.

MARKETING

Uz MaMi.hr imate doseg od preko 40.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno (prosjek za 2015. godinu), te se možete predstaviti mamama i trudnicama uz individualan pristup. Mi ne vjerujemo u “običan” marketing, već vjerujemo u sinergiju kvalitetnog sadržaja i ciljanih poruka našim čitateljima.  Ako imate proizvod i uslugu koju želite predstaviti mamama i trudnicama, mi smo pravo mjesto za vas.  Svaka kampanja je individualno skrojena.

Kontaktirajte nas:
Ana Pejić Riha
Kanapejić komunikacije
ana@mami.hr
tel. +385 91 600 31 39