admin

Znala sam da sam trudna kada sam odjednom osjetila bol i žgaravicu. Budući da nisam prije imala nikakvih problema sa žgaravicom znala sam da je došlo do promjene.

Osjećam se bolesno! Jesam li trudna?

Naravno, i test je bio pozitivan. Nemaju sve žene iste simptome, neke nemaju nikakvih simptoma. Ipak, neke promjene vam mogu ukazati na to da ste možda trudni i da bi bilo dobro napraviti test za trudnoću:

– Bol i osjetljivost grudi
– Mučnina (ne sam jutarnja – jutarnje mučnine su mit)
– Glavobolje
– Bol u leđima, posebno u donjem dijelu
– Osjetljivost na mirise
– Umor
– Često mokrenje

Naravno, najčešći znak je izostanak mjesečnice. Svi ovi znakovi mogu biti znakovi trudnoće, ali mogu biti i simptomi nečeg drugog. Neki od njih su i predmenstrualni simptomi, znakovi bolesti ili stresa. Isto tako neke žene ne osjete simptome, a neke od njih ih osjete kasnije tijekom trudnoće.

Ovi simtoni nisu dokazani ali mogu vam pomoći pri odluci napraviti test ili ne. Budite pažljivi sa promjenama koje se događaju u vašem tijelu, uzrok vaše žgaravice ne mora biti samo pizza s feferonima. Moglo bi biti nešto puno više.


M.M.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>