Prirodna njega za vaše najljepše dane

admin

Babycare_INT_1Mnogim ženama dovoljan je samo pogled na vlastito tijelo kako bi posumnjale da su trudne. Niti u jednom periodu života tijelo nam se ne mijenja kao u trudnoći. Za te su promjene zaslužni hormoni.


S jedne strane, njihova je funkcija da štite bebu u trbuhu, a fokusirani su i na veliki događaj koji se sprema nakon 9 mjeseci trudnoće – porod. S druge strane, odgovorni su za promjene na koži i kosi.

Zato je Töpfer razvio Mamacare liniju proizvoda koji su sastavom prilagođeni posebnim potrebama kože u trudnoći. Kozmetika sadrži samo prirodne sastojke organskog porijekla, a to potvrđuje i certifikat BDIH.

Za baršunastu i meku kožu od samog početka trudnoće preporučamo Töpfer Mamacare ulje za tijelo i masažu. Dok se koža na trbuhu malo po malo širi, njegujuća ulja kao što su arganovo i maslinovo, ulje jojobe i marule potiču prirodnu funkciju kože te poboljšavaju njenu elastičnost i čvrstoću. Redovitim korištenjem ulja moguće je spriječiti nastanak strija. Ulje ne sadrži konzervanse, mirise, boje i PEG.

A kada vaša beba stigne, za nju želite samo najbolje. Svaka mama želi dojiti svoju bebu, no ponekad dojenje može biti otežano zbog bolnih ranica i ragada koje se mogu pojaviti na bradavicama dojki. U zacjeljivanju ranica može vam pomoći Töpfer krema za bradavice. Prirodni sastojci kreme, poput nevena, imaju protuupalno djelovanje i pomažu pri zacijeljivanju rana. I ono najvažnije: ova krema ne mora se uklanjati prije dojenja jer su sastojci prirodni i potpuno bezopasni za vašu bebu.

Töpfer Mamacare liniju proizvoda potražite u Bipi i dm-u.

One Comment

  1. marija mecak
    marija mecakReply
    November 19, 2016 at 10:23 pm

    Ulje za masazu

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>