Martina Milotic

puding
Sastojci:

2,5 dl mlijeka (kravlje ili kokosovo)

1 manja šalica kvinoje

1 srednja banana

1 žličica meda ili sirupa agave

malo cimeta

Postupak:

Kvinoju pod hladnom vodom pa kuhati u mlijeku, na laganoj vatri oko pola sata ili dok ne omekša. Ohladiti, dodati vilicom izgnječenu ili smiksanu bananu, cimet i žličicu meda (za stariju djecu!), pa puding poslužiti u zdjelici ukrašeno bananama.

Za još bolji okus, kravlje se mlijeko može zamijeniti kokosovim, a za manju djecu umjesto meda se može koristiti agavin sirup.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>