Stari član vaše obitelji u novom ruhu: Redizajnirali smo MaMi!

Zeljko Riha

Mirna Maras i Ana Pejić Riha_mami.hr

Drage naše mame, i tate također – posljednjih godina trudili smo se MaMi učiniti tihim članom vaše obitelji, onime kojemu se obraćate kada zagusti, kada vam zatreba inspiracija, ili pak trenutak opuštanja i odmora. Nastojali smo biti informativni i duhoviti, ozbiljni i suosjećajni, ali i često vas razveseliti nagradnom igrom i korisnim poklončićima.

MaMi je rođen na krilima naše Mirne Maras, idejne i pokretačke snage portala, koji se zahvaljujući našem trudu i vašem povjerenju polako ali sigurno profilirao u najčitanije specijalizirane web portale ove vrste na hrvatskom medijskom tržištu. Kako bismo mu dozvolili daljnji prirodni rast i razvoj, odlučili smo se za njegov redizajn, a nadamo se da ćete zavoljeti njegovo novo ruho baš poput nas.

No, nećemo MaMi samo ušminkati, već ćemo ga i nadopuniti i proširiti osluškujući vaše potrebe i interese. Osim informacija i vijesti, posebno nam drag kutak MaMi portala je onaj namijenjen mamama, a osobito onaj njegov dio na kojem su mame dobile priliku podijeliti svoja zrnca mudrosti, sreće, tuge, teških i radosnih trenutaka sa svim našim mamama-čitateljicama. Budući da su upravo mame samo srce portala MaMi, odlučili smo upravo ovaj njegov dio pojačati u posebnu rubriku za mame koje vole pisati.

Prateći čitanost naših tekstova posvećenih očevima, odlučili smo također i tatama dati zasluženu rubriku, jer sve je više angažiranih „snažnijih polovica“ koji su istinska podrška i pravi partneri našim mamama.

Novitet je također i rubrika MaMi Preporuka, u kojoj ćete moći naći niz korisnih vijesti, informacija i zanimljivosti iz svijeta shoppinga. Novi MaMi dizajn stiže iz WordPressa, a svaka riječ i dalje iz ljubavi prema onome što radimo.

Hvala svim našim čitateljicama i čitateljima, sponzorima i konkurenciji, jer svi vi ste naš vjetar u leđa!

Mirna Maras, Ana Pejić RihaMartina Milotić

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>