Ana Pejic Riha

1

Nedavno smo na poklon dobili zanimljivu tirkiznu kutiju na kojoj je pisalo Adriatic Box. Ta ekskluzivna kutija nas je svojom bojom i dizajnom odmah podsjetila na Tiffany, a u njoj su se nalazile predivne tople i udobne originalne hrvatske tradicionalne papuče napravljene od prave kože i umjetnog krzna. Ove tirkizne papuče zovu se shunjalice“.

Ekipa iz Adriatic Box mislila je na sve, pa kutija sadržava i program za muškarce, baby program, beauty and spa program, program za zaposlene ljude, i to sve u ručnom radu hrvatske organske proizvodnje.

Kako su stigli hladniji jesenki dani, rado bismo duže spavali i šunjali se doma u udobnoj odjeći i obući, stoga ove shunjalice su pravo osvježenje, ali i užitak za hladna stopala. Nadolazeća zima nam je odmah toplija.

A kako bismo i vama zimu učinili toplijom i ljepšom darovat ćemo 1 par shunjalica. Sve što trebate je javiti nam se na info@mami.hr sa svojim podacima i brojem obuće koji nosite, a mi ćemo prvu mamu koja nam se javi i nagraditi.

3

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>