Što se zbiva u glavi jedne mame?

Martina Milotic

Ako bilo kojeg tatu pitate što mu je u ovom trenutku na umu, većina odgovora bit će jednostavni, u obliku jedne ili dvije rečenice. No ako pitate prosječnu mamu što joj se mota po glavi, odgovor je, ako je iskren, obično poduži.

Posao, rublje, popis za trgovinu, briga o djeci, planovi za ručak, razgovori s prijateljicama, briga o vlastitom izgledu, nova knjiga koju planiraju pročitati, nokti koje treba urediti… Popis se može protezati u nedogled, a muškom je umu često posve nepojmljivo o čemu je sve žena sposobna razmišljati – istovremeno.

Zato je jedna mama svom suprugu, na pitanje što joj je na umu, odlučila dati slikovit odgovor. Umjesto da mu navede samo jednu sitnicu od mnoštva onih koje su joj se motale po glavi, nacrtala mu je kreativni nered koji joj se zbivao u umu i tako mu dala barem približnu sliku ženskog načina razmišljanja.

Tata koji je postavio pitanje potom je fotografiju objavio na imguru gdje je dosad pogledana više od tri milijuna puta i izazvala je na stotine komentara – mnogi od njih dolaze upravo od žena koje točno znaju o čemu je ova mama govorila.

Je li u vašem umu ovakav kreativan nered?fotomama

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>