U Smart Kids na učenje, zabavu i rođendanski tulum!

Ana Pejic Riha

Ples, pjesma, engleski jezik i bolja koncentracija: učenje nikad nije bilo lakše i zabavnije! U sklopu Smart Kidsa u Zagrebu tijekom cijele školske godine provodi se upravo takav program, po mjeri svakog djeteta – uz rođendanske proslave i mnoštvo drugih zanimljivosti.

Smart Kids

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u nastavi s najmlađima nastao je novi program u sklopu Smart Kidsa: program za predškolce Let’s dance potiče djecu na fizičku aktivnost uz zabavan pristup učenju stranog jezika. Riječ je o programu namijenjenom najmlađima, kojima je ponekad naporno pratiti nastavu sjedeći u klupama. Ples i pjesma olakšat će učenje svakom nemirnom djetetu te ga zabaviti i rekreirati.

Prednostl Let’s dance programa su višestruke: uz zabavan pristup učenju, poticanje djece na fizičku aktivnost, poboljšanje koncentracije i zabavan pristup učenju, riječ je zapravo o 3 u 1 tečaju koji objedinjuje ples, pjesmu i učenje engleskog jezika. Program se provodi u sklopu Smart Kidsa na adresi Palinovečka 19, Vrbani III, Zagreb. Program traje cijelu školsku godinu, održava se 2x tjedno po 1 školski sat u popodnevnim satima, a upisi traju kroz cijelu godinu. Sudjelovati mogu svi predškolci od 3 godine nadalje.

U prostorijama Smart Kidsa također se organiziraju dječji rođendani, a između 11 raznovrsnih rođendanskih paketa moguće je izabrati i Let’s dance paket uz koji će mali slavljenik dobiti i gratis mjesec dana Let’s dance tečaja.
Rođendani se organiziraju za djecu u dobi od 1 do 13 godina vikendom u terminu prema dogovoru. To su originalne, tematski osmišljene zabave, a vode ih animatori čije bogato iskustvo garantira nezaboravni provod. U Smartu je svaki rođendan drugačiji, osmišljava se prema uzrastu i željama slavljenika kojem će to svakako biti dan za pamćenje!

Prostor igraonice veličine 120 kvadratnih metara prigodno se uređuje, a u posebnoj su ponudi, po želji, programi na stranom jeziku. Također, moguće je i unajmiti prostor i samostalno organizirati zabavu, uz savjet stručnih organizatora – njihov savjet čak je moguće dobiti i prilikom kućne proslave rođendana. Animatori će za mališana pripremiti zabavu iz snova, od ukrašavanja stana, do nabavke svih namirnica i pribora, te vrhunske animacije prema željama djeteta i roditelja. Idealno je to riješenje da taj dan za roditelje ne bude nepotreban stres, a da malom slavljeniku rođendan ipak bude nezaboravan.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>