Ukakana pelena: ultimativni izazov za tate

Martina Milotic

shutterstock_33985900[1]

Ukakana pelena – ultimativni je to izazov za svakog roditelja, ali osobito za tate. Nekako, mame taj težak zadatak lakše odrade, ali ima očeva kojima trebaju tjedni prije no što se uspiju suočiti s tim kašastim, ne osobito mirišljavim sadržajem.

Mame su do tada s prijateljicama već analizirale sve aspekte bebine stolice – učestalost, obim, gustoću, boju (uključujući sve nijanse od zelene do smeđe, s primjesama bijelih, žutih i eventualno crvenih čestica) i dinamiku, kao i broj ukakanih pelena ovisno o broju podoja/popijenih bočica.

Mame također znaju i što je mekonij, kako se bebina stolica mijenja s prvom dohranom, a osobito su dobro upućene u sve “arome” koje se dogode s prvim uvođenjem povrća, mesa, žitarica.

Tate? Čast izuzecima kojih doista ima sve više, no ostali na punu pelenu gledaju tek kao na vrlo smrdljivo smetalo kojeg se treba što prije riješiti, po mogućnosti s majicom preko nosa da neutralizira smradove. Vrlo vjerojatno će kasnije s prijateljima prokomentirati koliko je nemoguća činjenica da tako malo stvorenje može izbaciti toliku količinu kakice iz sebe, sve uz blaženi izraz lica i smješak.

Naravno, i mame i tate se vesele kada beba ima redovitu i zdravu stolicu, no kada tate mijenjaju pelenu to često ispade urnebesno smiješno, toliko da se i beba smije. Kao u sljedećem videu :)

The challenge that all fathers fail ???????? thumps up women ✌✌????????????

Posted by Viral and Fast Health & Beauty on Tuesday, 16 February 2016

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>