Zagreb: Predavanje o porodu i njezi novorođenčeta

admin

Koliko porod boli? Što je to epiziotomija? Kada trebam krenuti u bolnicu? Da li roditi prirodno ili uzeti epiduralnu? Kada počinju trudovi? Beba je tu, što sada?

heading_110515-shutterstock1191694061

Svaka se trudnica susreće sa mnogo pitanja  – od brige da li će sve biti u redu s bebicom, kako će izdržati porod, koji je protokol oko dolaska u bolnicu, kada krenuti u bolnicu, prirodan porod ili bezbolan i još mnogo drugih važnih pitanja oko događaja koji je nesumnjivo najvažniji u životu roditelja, kada na svijet donose novi život.

Uz razne oprečne savjete koje čujete od mame, prijateljice i raznih foruma, osjećaj nesigurnosti je sve veći kao i strah prema tom izvanrednom događaju.

Upravo zato u Westgate Shopping Cityju u srijedu, 26. kolovoza u 17. i 18. sati održat će se predavanje na kojem će sve buduće mame imati priliku dobiti odgovore na SVA pitanja o porodu, a na njih će odgovarati primalja Ljubica s 40-godišnjim iskustvom u Petrovoj bolnici.

Primalja Ljubica će ujedno održati predavanje na temu poroda,  dok će na pitanja o njezi novorođenčeta i dojenju odgovarati iskusna medicinska sestra Iva s odjela Neonatologije u bolnici Sveti Duh.

Ulaz na predavanje je besplatan, a održat će se u prostorijama Mama Nove u Westgate Shopping Cityju.
Dodatne informacije o predavanjima moguće je dobiti i na brojevima telefona 01 37 92 347 ili 01 41 11 144, kao i na na moda@mama-nova.hr.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>