Želite curicu ili dečkića? Evo što morate učiniti

Martina Milotic

Za početak, zanemarite kontraceptive svih vrsta i oblika. No, možete li doista na neki način utjecati na to da li ćete začeti curicu ili dečkića? Znanost kaže da ne, ali to ne znači da ne postoji niz praznovjerja za kojima možete posegnuti.

Ako želite dječaka, možete pokušati sljedeće:

  1. Uživajte u seksu, nemojte ga odrađivati.
  2. Morate doživjeti orgazam prije partnera, ili zajedno s njim, tijekom duboke penetracije.
  3. Vodite ljubav češće. Tako se stvara veći broj spermatozoida, a što ih je više, to su veće šanse da će se “dogoditi” dječak.
  4. Ako apstinirate tjedan dana prije ovulacije, tijekom sljedećeg odnosa začet ćete dječaka.
  5. Ako izbjegavate mliječne proiz vode a češće jedete meso, ribu, voće i povrće, veće su šanse da ćete dobiti dečkića.

Ako želite djevojčicu, činite sljedeće:

  1. Vodite ljubav par dana prije, a ne tijekom ovulacije. Sperma može poživjeti par dana, a budući da su “muški” spermatozoidi slabiji od ženskih, neće preživjeti dovoljno dugo da dođu do jajne stanice.
  2. Vaš partner mora doživjeti orgazam prije vas, ili, još bolje, potpuno izbjegavajte orgazam.
  3. Oboje konzumirajte više mlijeka i mliječnih proizvoda. Oni mijenjaju pH organizma, a kiselost organizma nepovoljno djeluje ne osjetljive “muške” spermatozoide. Pomažu i čokolada, svježe povrće, riba i slatkiši.
  4. Vodite ljubav u nekom “plitkom” položaju poput misionarskog.
  5. Vodite ljubav svaki dan, po mogućnosti ne noću.

shutterstock_113506036[1]
Naravno, sve navedeno su svojevrsne “bapske priče” i nema načina da pouzdano utječete na “rezultat” vašeg truda, a svaki će roditelj biti sretan već samim time što je dobio bebu – kojeg god spola. Ove natuknice su tek zabavne smjernice, pa je zanimljivo usporediti koliko se puta nešto od navedenog poklopi sa spolom bebe.

Leave a Reply

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>